Foodservice op maat

b2b bezorgservice aan huis

Ineens is het kantoor gesloten en werken je medewerkers vanuit huis. Als werkgever wil je toch goed zorgen voor je medewerkers met bijvoorbeeld een lekkere en vitale lunch. Vermaat biedt de uitkomst; wij bezorgen deze lunch gewoon bij je medewerkers thuis!

Welke mogelijkheden bieden jullie?

Door de maatregelen rondom het COVID-19 virus werken veel mensen thuis, ook jouw mensen. Normaal gesproken verzorg je als werkgever een lunch voor deze mensen. Ook nu je medewerkers thuis werken, willen wij de mogelijkheid bieden om diezelfde lekkere en vitale lunch voor je medewerkers te blijven verzorgen. Bezorgd bij de medewerkers thuis!

Hoe werkt het?

Wanneer je graag de medewerkers  die thuis werken ook wilt voorzien van een lekkere en vitale lunch, kunnen wij je helpen. Je kan je aanmelden door contact op te nemen met je contactpersoon binnen Vermaat en aangeven dat je gebruik wilt maken van ‘De Thuiswerklunch’.

Met jouw contactpersoon bespreek je tegen welke tarieven je de medewerkers een lunch aan wilt bieden. De gerechten in onze bestelomgeving liggen tussen de 8,- en 10,- exclusief bezorgkosten. Je kan ervoor kiezen om dit totaalbedrag beschikbaar te stellen of om een korting op dit bedrag te geven aan de medewerker. Daarnaast kan je kiezen om dit bedrag per dag beschikbaar te stellen of een totaalbedrag voor een langere periode.

Na aanmelding ontvangt je vanuit onze partner Deliveroo een link die je naar al je medewerkers kan sturen. Wanneer een medewerker op de link klikt, ontvangt de medewerker een unieke code waarmee hij/zij in een beschermde omgeving van Deliveroo komt. Hier kan de medewerker een keuze maken uit een speciaal door ons samengesteld assortiment. De medewerker kiest een lunch naar keuze die vervolgens thuis wordt bezorgd door een bezorger van Deliveroo. Simpel en snel!

Dit is nu alleen mogelijk in Amsterdam.

Wat als mijn medewerker meer bestelt dan de waarde die ik als werkgever bied?

De medewerker kan tot aan de waarde die je aan de link verbindt gratis bestellen. Is het totaalbedrag van de bestelling hoger dan het bedrag dat je aan de medewerker beschikbaar stelt, dan kan de medewerker het resterende deel zelf afrekenen via iDeal.

Bij welke restaurants kan mijn medewerker bestellen?

Wij hebben een speciaal assortiment gecreëerd binnen Deliveroo waar je medewerkers uit kunnen kiezen. Dit assortiment biedt keus in zowel warme als koude gerechten en houdt ook rekening met een vegetarisch of vegan dieet.

Hoe werkt de facturatie?

Wij sturen je achteraf een weekfactuur. Om te zorgen dat wij de factuur naar het juiste adres versturen vragen wij je om de volgende gegevens met ons te delen:

•  NAW gegevens van het bedrijf • Contactpersoon binnen jouw organisatie met telefoonnummer • Emailadres waar wij de factuur naar toe kunnen sturen (wij sturen enkel digitale facturen) • PO of kostenplaatsnummer

Wij hanteren de door het RIVM voorgeschreven adviezen en richtlijnen omtrent hygiëne en het bewaren van afstand. In al onze leveringen heeft de gezondheid van ons personeel en onze klanten de hoogste prioriteit.

Of bekijk de andere opties

Stuur ons een bericht

Geen antwoord gekregen? Het kan zijn dat ons bericht in de map ongewenste e-mail is beland.

Contact

Vermaat Delivery  |  Produktieweg 1  |  3401 MG IJsselstein  | Info@vermaatdelivery.nl  |  030 688 0181

Algemenevoorwaarden  |  Privacy statement  |  Colofon   |  Cookieverklaring